Entertainment

DJ ROB WIBBELINK

DJ Rob Wibbelink kent de weg in het uitgaanscircuit op zijn duim! Door zijn jarenlange ervaring in de diverse discotheken in binnen- en buitenland is hij een uitermate populaire allround DJ. Door zijn interactieve, spontane en humoristische manier van presenteren kan hij inspelen op iedere gewenste situatie.

Daarnaast is DJ Rob Wibbelink ook te boeken voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten, verjaardagen, verenigingsfeesten of presentaties. Op zijn imposante c.v. staan vele grote gerenommeerde Nederlandse bedrijven. Stijl: Allround, Après-Ski, Nederlandstalig, 70's, 80's en 90's...

DJ JERONIMO

DJ Jeronimo is de ultieme allround feest DJ! Door zijn strakke manier van mixen en presenteren krijgt hij iedere zaal op zijn kop. Niet voor niets is de lijfspreuk van deze spontane DJ 'Het dak eraf!'. Naast het après-ski feest genre heeft Jeronimo zich gespecialiseerd in het draaien van de reguliere commerciële hits, maar dan op de 'Jeronimo Style'.

En het houdt nog niet op, naast dit alles draait hij ook regelmatig op Eighties en Nineties party’s. Verder is Jeronimo in de zomer en winter in het buitenland te vinden. Met zijn show maakt hij menig wintersportoord en zandstrand onveilig. Dus wilt u ook het dak eraf? Informeer naar de diverse mogelijkheden!

DJ SANDER

DJ Sander is de “party jock” bij uitstek, muziek is zijn lust en zijn leven. Al op jonge leeftijd is Sander begonnen met draaien. Eerst zoals een ieder heeft Sander jaren gedraaid in de plaatselijke jeugdsoos. Hierdoor werd hij ook gevraagd voor bruiloften en partijen. Toen Sander zich is gaan storten op het feest gebeuren is het erg snel gegaan.

Hij draait veel road shows en is wekelijks te bewonderen in de grote discotheken in de regio. Toen Sander in Oktober van 2004 de aanbieding kreeg om in Valthorens Frankrijk in het Yorin FM Cafe te gaan draaien duurde het niet lang voor hij zijn spullen had gepakt en op weg was naar een avontuur in de sneeuw. Het hele seizoen heeft hij daar de toeristen vermaakt met zijn spontane manier van draaien. Hierdoor komen de aanbiedingen vanuit het hele land binnen en dat maakt Sander tot een veelzijdige DJ.

Door zijn uitermate enthousiaste manier van presenteren weet hij het publiek in korte tijd te beroeren. En zijn energieke uitstraling en inzet brengen een positieve sfeer in uw zaak, en uw gasten zullen een top avond beleven.

DJ RENZO

DJ Renzo is een allround DJ met als specialiteit de après-ski. In zijn loopbaan als DJ heeft hij vele discotheken en café’s op zijn kop gezet in Nederland maar ook in het buitenland op de bekende vakantiebestemmingen in o.a. Spanje, Frankrijk en Oostenrijk, waaronder de bekende Yorin FM Café’s.

Trainband

Huisorkest van Witkamp.

Perfect Showband

Succes verzekerd

Roogarden Party Band

Eigentijds en overtuigend, telkens weer!

MXL

The ultimate party experience

Hooked on Red

100 % Live

Fragment Live

Rock & Roll

Alpha Live

Er waait een frisse wind door het Entertainmentcircuit!

Hike

vier jonge, enthousiaste en goed onderlegde muzikanten

Van Gogh

maakt Van Gogh van elke happening een feest.

Beethoven

Super interactieve show.....

Q5

Jonge frisse band.