Hotel de achterhoek

Recht tegenover Witkamp ligt een uniek hotel in een uniek pand,welkom bij Hotel de Achterhoek 

In het hart van Laren Gelderland, in een voormalig bankfiliaal, zal in mei 2015 ‘Hotel de Achterhoek’ haar deuren openen.


Hotel de Achterhoek is een met niets te vergelijken hotel in het bruisende dorpje Laren Gelderland. Uniek is ons boekingsconcept. U boekt uw kamer online waarna u per sms en e-mail een toegangscode ontvangt. Deze code verschaft u toegang tot het hotel, kamer en dient tegelijkertijd als WIFI-code in het hotel. Inchecken kan bij ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

 
De centrale ligging van het hotel zorgt ervoor dat u alles bij de hand heeft. U kunt heerlijk ontbijten, lunchen, dineren of borrelen bij één van de drie horecazaken die Laren rijk is. Of steek simpelweg de straat over voor een broodje van de lokale wereldbakker. Laren is omgeven door prachtige natuur! Er zijn volop mogelijkheden tot wandelen of fietsen langs de landgoederen en kastelen zoals Oolde en Verwolde. Komt u met de auto? Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij ons hotel en wanneer u met het openbaar vervoer komt, stapt u bij ons voor de deur uit de bus!

 

Een paar jaar terug wandelde de Larense bevolking dit pand van de Rabobank nog in voor het afsluiten van een lening, het storten van de spaarcentjes of het posten van acceptgiro’s. Hoe anders doet het pand nu dienst. U dut tegenwoordig niet meer in óp de bank, maar ín de bank, waar u in een ouderwetse bedstee ineens ‘overvallen’ wordt door slaap.

 

Inspirerend, verrassend, comfortabel en een tikkeltje eigenwijs; dat zijn de sleutelwoorden voor de drie type kamers die Hotel De Achterhoek u biedt.

 

Hier kunt u een online een kamer boeken