Hotel de achterhoek

Recht tegenover Witkamp ligt een uniek hotel in een uniek pand,welkom bij Hotel de Achterhoek 

In het hart van Laren Gelderland, in een voormalig bankfiliaal, zal in mei 2015 ‘Hotel de Achterhoek’ haar deuren openen.


Hotel de Achterhoek is een met niets te vergelijken hotel in het bruisende dorpje Laren Gelderland. Uniek is ons boekingsconcept. U boekt uw kamer online waarna u per sms en e-mail een toegangscode ontvangt. Deze code verschaft u toegang tot het hotel, kamer en dient tegelijkertijd als WIFI-code in het hotel. Inchecken kan bij ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

 
De centrale ligging van het hotel zorgt ervoor dat u alles bij de hand heeft. U kunt heerlijk ontbijten, lunchen, dineren of borrelen bij één van de drie horecazaken die Laren rijk is. Of steek simpelweg de straat over voor een broodje van de lokale wereldbakker. Laren is omgeven door prachtige natuur! Er zijn volop mogelijkheden tot wandelen of fietsen langs de landgoederen en kastelen zoals Oolde en Verwolde. Komt u met de auto? Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij ons hotel en wanneer u met het openbaar vervoer komt, stapt u bij ons voor de deur uit de bus!

 

Een paar jaar terug wandelde de Larense bevolking dit pand van de Rabobank nog in voor het afsluiten van een lening, het storten van de spaarcentjes of het posten van acceptgiro’s. Hoe anders doet het pand nu dienst. U dut tegenwoordig niet meer in óp de bank, maar ín de bank, waar u in een ouderwetse bedstee ineens ‘overvallen’ wordt door slaap.

 

Inspirerend, verrassend, comfortabel en een tikkeltje eigenwijs; dat zijn de sleutelwoorden voor de drie type kamers die Hotel De Achterhoek u biedt.

 

U hebt de keuze uit:

Achterhoekse Bedstee

We gaan in deze kamer een klein beetje terug naar de 19e eeuw. Althans naar de nostalgie ervan, maar dan natuurlijk met hedendaags comfort en uitstraling.

U overnacht in een echte bedstee; ruim, maar toch knus. Tussen prachtige foto’s van Achterhoekse tafereeltjes, hebt u het gevoel dat u midden in het landschap logeert. De ‘Achterhoekse Bedstee’-kamers zijn al te boeken vanaf € 52,50 per kamer, per nacht (excl. toeristenbelasting).

Voor het ontbijt kunt u terecht bij één van de drie horecazaken in het dorp of natuurlijk de lokale wereldbakker.

Al onze kamer beschikken over:

 • Gratis WiFi
 • Flatscreen televisie
 • Douche met toilet
 • Kluisje
 • Werktafel


Achterhoekse Suite

 

Het toppunt van comfort in Hotel De Achterhoek ervaart u in de ‘Achterhoekse Suite’. De Suite heeft luxere faciliteiten dan de andere kamers en een warme, romantische sfeer. Wij beschikken over twee suites, die bijvoorbeeld perfect zijn als bruidssuite of als u iets anders te vieren hebt. Deze suites zijn al te boeken vanaf € 82,50 per kamer (excl. toeristenbelasting).

Voor het ontbijt kunt u terecht bij een van de drie horecazaken die het dorp rijk is, of bij de lokale wereldbakker.

De Achterhoekse Suite is tevens te boeken als Bruidssuite.

Al onze kamer beschikken over:

 • Gratis WiFi
 • Flatscreen televisie
 • Douche met toilet
 • Kluisje
 • Werktafel

Prijs per nacht: €82,50 /per nacht


Achterhoekse Klasse

Net iets meer comfort en ruimte nodig? Dan is de ‘ Achterhoekse Klasse’ kamer iets voor u. Dit zijn kamers met een landelijke, warme, Achterhoekse uitstraling.

Onze ‘Achterhoekse Klasse’ kamers zijn allemaal gesitueerd in de ring van het hotel en hebben, in tegenstelling tot de Bedstee kamers, alle tien een raam met uitzicht op het dorp. Deze kamers zijn al te boeken vanaf € 62,50 per kamer (excl. toeristenbelasting). Deze kamers beschikken over twee enkele bedden.

Voor het ontbijt kunt u terecht bij een van de drie horecazaken in het dorp of de lokale wereldbakker.

Al onze kamer beschikken over:

 • Gratis WiFi
 • Flatscreen televisie
 • Douche met toilet
 • Kluisje
 • Werktafel

Prijs per nacht: €62,50 /per nacht

 


De kamerprijzen zijn exclusief ontbijt! Ontbijten is mogelijk bij Witkamp vanaf 8 uur s'morgens a 9,95 euro per persoon.

 

In totaal beschikt ons hotel over 20 kamers. De prijzen zijn per kamer en de kamers beschikken over één tweepersoonsbed of 2 slaapplaatsen. Wilt u met meer personen (kinderen) op één kamer? Neemt u dan contact met ons op.

 

Ons online boekingsconcept maakt hotel de Achterhoek een ideale uitvalsbasis voor een nachtje weg, maar ook voor een lang weekend, midweek of week is ons hotel een perfecte keuze om te genieten in Achterhoekse sferen!

 

Hier kunt u een online een kamer boeken