Personeelsfeesten

PERSONEELSFEEST BIJ WITKAMP IS EEN BELEVENIS..

Zalencentrum Witkamp is een modern horecabedrijf waar de Achterhoekse gastvrijheid nog altijd aanwezig is. Bij ons vindt u alle ingrediënten voor een gezellig thema- of personeelsfeest, een sfeervolle bruiloft of een succesvolle zakelijke bijeenkomst. Wij beschikken over zes unieke zalen, van groot tot klein, met elk zijn eigen stijl. Witkamp is hiermee hét zalencentrum van de regio!

U kunt terecht voor een spetterend personeelsfeest vanaf 25 personen tot wel 2400 personen. Gecombineerd met onze jarenlange ervaring in de horeca en entertainment biedt dit ongekende mogelijkheden. Witkamp is sinds 1652 gevestigd in het Gelderse Laren, een gezellig dorp in de Achterhoek. De mooie ligging van het bedrijf, de eenvoudige bereikbaarheid via de A1 en provinciale wegen en de ruimschootse parkeergelegenheid maken Witkamp tot een erg aantrekkelijke accomodatie voor elk personeelsfeest of zakelijke bijeenkomst. 

WITKAMP BLIJFT CONSTANT VERNIEUWEN..

Net zoals uw bedrijf zich constant vernieuwt, doet Witkamp dat ook. Met de Beachclub en de trendy Dancekelder zijn onze mogelijkheden uitgebreid om voor u een spetterend bedrijfsfeest te organiseren. Voor bedrijven en personeelsverenigingen is het ieder jaar weer een lastige vraag.

Wat kunnen we doen om onze medewerkers origineel en verrassend te belonen voor hun inzet? Witkamp Laren heeft hier een geheel eigen visie over en biedt een totaalpakket dat aansluit bij de sfeer en doelstellingen van uw bedrijf of organisatie. Voor grotere personeelsfeesten vanaf 80 tot 2400 personen leveren wij altijd een product op maat. We kunnen het feest samen met u organiseren, maar natuurlijk is het ook mogelijk dat wij de totale organisatie op ons nemen.

WITKAMP HEEFT AL BIJNA 100 JAAR ERVARING.

De familie Reurslag runt Witkamp personeels-feesten in Laren en doet dit al mee dan 100 jaar. Zij weten dan ook als geen ander wat er komt kijken bij een goed feest waarover nog lang nagepraat wordt.

In het menu vindt u veel informatie over wat er allemaal mogelijk is bij Witkamp. Staat er niet precies bij wat u zoekt, dan maken wij een arrangemant voor uw bedrijf op maat! Wij zijn echte organisatoren en ondernemers die, "dat kan niet" eigenlijk niet kennen. Bijna alles kan geregeld worden. Wij zullen er alles aan doen uw event tot een geslaagd feest te maken.

Met vriendelijke groet,
Harold en Frederike Reurslag
Personeelsfeesten Witkamp in Laren

Voor vragen, specifieke wensen of meer informatie over uw personeelsfeest in Gelderland of omgeving Overijssel neemt u gerust vrijblijvend contact op met ons. Wij helpen u graag verder met uw personeelsfeest, Themafeest of bedrijfsfeest.