Themafeesten

Rock & Roll party

Kunt u ook niet wachten om uw baas in een Elvis pak te zien? Of tante Mina die de boogiewoogie danst in haar petticoat? Bij Witkamp bieden we u de mogelijkheid om samen met ons een mieterse Rock & Roll avond te organiseren! (80 – 800 personen)

Tu Ta Tuut Roadshow

De tutatuut roadshow heeft inmiddels een goede staat van dienst opgebouwd in het land. Zo treden ze op in volle zalen en grote feesttenten als bij programma van bekende Nederlandse artiesten zoals oa : De Sjonnies, Charlene, Jannes, Marianne Weber, Henk Wijngaard, Arne Jansen Dario, Dennie Cristian , Hepie, en de kleinste dj van Nederland Popcorn King. Uiteraard richten we ons niet alleen op de grotere evenementen, daarom zijn we met een aangepast programma ook uitermate geschikt voor de kleinere feesten.

70's - 80's en 90's Party

Verzorgt avondvullende programma's waarbij hij het publiek vermaakt als DJ en uw gasten de bekendste en beste dans klassiekers voorschotelt die er gemaakt zijn.

Blond has more fun!

Onze dinnershow bij uitstek; muzikaal, cabaretesk en met de grootst denkbare afwisseling! U bent als lid van harte welkom op het allereerste partycongres van een nieuwe beweging: Leefbaar Blond! DJ Adrie, Annie, Annabel en Ankie zijn als oprichters van Leefbaar Blond verantwoordelijk voor de complete inrichting van deze nieuwe partij in voorbereiding op de komende verkiezingen.

Kloosterfeest

Uw gasten worden op christelijke wijze ontvangen door twee Nonnen en monnik. Zij geven u bij binnenkomst de zegen voor het feest. Die u en uw gasten nodig zullen hebben. In de feestruimte hoort u op de achtergrond kerkelijke klanken, het geeft een ontspannen en rustig gevoel zodat u heerlijk van uw kopje koffie kunt genieten.

Frightnight

Graaf Diamond bezorgt uw gasten een monsterlijke ontvangst bij de entree. Nadat de gasten van de eerste schrik zijn bekomen, wacht hun de volgende nare verrassing. De anders zo gezellige feestzaal ziet er een beetje eng uit. Grafzerken, skeletten en monsters vormen ditmaal de entourage. Graaf Diamond opent de avond met een korte maar huiveringwekkende openingsceremonie. Het eerste slachtoffer uit het publiek valt ten prooi aan de Graaf.

Tirolerabend

Uw gasten komen aan bij de zaal en worden verwelkomd door Heidi en Peter. Terwijl de sneeuw naar beneden dwarrelt, voorzien Heidi en Peter de gasten van een Tiroler hoed. De disc-jockey opent met de Zillertaler Hochzeitsmarsch, gevolgd door "Ein Prosit".

Mafia avond

Zin in een avondje explosieve spanning? Wees gewaarschuwd, want is een ‘bloedlink’ feest! U belandt in het hol van de Italiaanse maffia. Laat u niet misleiden door de chique kostuums, een vriendelijke glimlach, een ‘broederlijke kus’ op de wang… En vooral: weeg u woorden op een gouden schaaltje. Want voor u het weet....

County western

Terwijl de gasten arriveren worden ze bij de ingang ontvangen door Texas Bill die cowboyhoeden uitdeelt. Op de achtergrond klinkt gezellige country-muziek, en de zaal is compleet ingericht met western-decors, cactussen, paardenzadels en ruwe houten hekken.

Showtime

Met Showtime haalt u een interactief feest in huis. Deze feestavond is inclusief top entertainment, middels een drive-in show aangevuld met o.a. live zang in diverse soorten shows. Dit themafeest staat garant voor een geslaagde feestavond.Het entertainmentteam bestaat tijdens deze feestavond uit 2 zangeressen en Zanger , welke zich alle drie tevens zullen presenteren als allround dj en entertainers.

Fun party

De Fun and Party show is een complete avondvullende show waar uw gasten nog lang over na zullen praten. Uw feest begint al bij binnenkomst waar u door 2 breedgeschouderde security mannen wordt gecontroleerd op allerlei zaken, zelfs een busje deodorant wordt al als gevaarlijk wapen aangemerkt, waarop de betreffende gast in de boeien wordt geslagen.

Verjaardag tante Annie

TANTE ANNIE is jarig en net zoals de goedheiligman trakteert zij haar gasten op een bruisende avond vol muziek, zang, dans, humor en interactief vermaak. Maar liefst 4 live showblokken van ruim 30 minuten, een persoonlijk ontvangst (vergeet u haar cadeautje niet?), haar actieve echtgenoot DJ TITUS die tussendoor de sfeer er prima in weet te houden. U weet niet hoe snel u het eten naar binnen moet werken. Zorg dat u zich door het lachen niet verslikt (wij stellen ons niet aansprakelijk!).