Zalen

Balustradezaal

Deze zaal is 695 vierkante meter groot en is supergeschikt voor feesten of bijeenkomsten van 180 tot 1100 personen. Het mooie grote presentatiepodium (85 vierkante meter) maakt een produktpresentatie of optreden van een geweldige band of artiest gegarandeerd tot een succes.

JWC feestzaal

Deze sfeervolle zaal is 260 vierkante meter groot. Het is een sfeervolle zaal met een parketdansvloer en een royale, gezellige bar. Deze unieke zaal is voorzien van een schitterende 21 meter lange serre met schuifpuien en een groot terras (ca. 80 stoelen), zodat men met mooi weer tijdens een receptie van buitenlucht en daglicht kan genieten. De zaal beschikt over de nieuwste ventilatiesystemen en is tevens voorzien van airconditioning.

Pianobar

De funbar is een bruine café van 125 vierkante meter. Uitstekend geschikt voor een gezellig diner, bruiloft of personeelsfeest . De zaal heeft een ruim podium met een professionele geluid en lichtinstallatie. Hier kan tijdens een feest eventueel een leuke band of DJ optreden.

Dancekelder

Personeelsfeesten Witkamp heeft sfeervol ingerichte, 150 vierkante meter grote, discozaal voorzien van twee barren, een professionele geluidsinstallatie, verlichte dansvloer en een spetterende lichtshow. De dance kelder is zeer geschikt voor 60's, 70's en 80's party's maar ook voor een geweldig housefeest. Deze zaal is ook ideaal voor een dansfeest die zijn weerga niet kent.....

Café-serre

Het café van Witkamp is echt een donkerbruin café met aansluitend een mooie serre. De serre op het zuiden is uniek in de regio, hier kunt u gezellig iets drinken of dineren. Ook voor diners tot 25 personen uitermate geschikt. Op het terras staan 125 stoelen en het ademt een Bourgondische sfeer uit. De ligging is op het zuiden, dus kunt u volop genieten van de zon. Hier kunt u uiteraard ook a la carte eten.