Dansavonden

Ontdek het dansfeest voor 50-plussers in Laren!


Wist je dat er elke zondagavond iets bijzonders gebeurt in de danszaal van Witkamp? Sinds 2017 bruist het er van de gezelligheid, live muziek en dansende mensen van alle leeftijden. Het is dé plek waar singles hopen op een romantische ontmoeting en stellen samenkomen voor vrolijke contacten, terwijl ze genieten van geweldige muziek en dans. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door de stichting Stap.

Stap organiseert speciale uitgaansavonden voor degenen die zich niet meer thuis voelen in het reguliere uitgaansleven. Vooral de 50-plussers voelen zich hier helemaal in hun element. De bezoekers variëren in leeftijd van 45 tot wel 80 jaar! De muziek neemt je mee naar de gouden jaren van de jaren 60, 70, 80 en 90. De bands, bestaande uit ervaren musici uit Twente en Gelderland, spelen de populaire dansstijlen zoals foxtrot, quickstep, rumba, tango, cha cha cha en old school disco.

De deuren van de zaal openen om 19.30 uur en het feest begint om 20.00 uur. De entree bedraagt slechts € 10,-. Voor meer details en updates, bezoek de Facebookpagina van stichting Stap. 

Mis deze unieke danservaring voor 50-plussers niet! Kom naar Witkamp en laat je meevoeren door de betoverende muziek en de vrolijke sfeer. Avonden om nooit te vergeten!