Feesten

Bij Witkamp zijn is een belevenis

Over trouwen bestaan vele clichés, maar dat het één van de mooiste dagen van uw leven zou moeten zijn, daar zijn we bij Witkamp stellig van overtuigd!

Wanneer u ervoor kiest uw trouwauto bij Witkamp in Laren te parkeren, zullen wij met u zorgen voor een geweldige dag! Laat de champagneglazen maar klinken! Witkamp is immers een begrip in de regio op het gebied van trouwfeesten. Gesterkt met onze jarenlange ervaring kunnen wij de bruiloft geheel naar uw verlangens inrichten. Een geweldig groot dansfeest in de feestzaal met bijbehorende band of orkest? Of juist klein en intiem? Een ouderwetse ‘boerenbruiloft’? Misschien wel een themafeest met muziek en entertainment? De opties zijn legio met onze ervaring met artiesten van kwaliteit en onze zes veelzijdige zalen. Tijdens een uitgebreide rondleiding kunt u de mogelijkheden in u opnemen.

Ook voor de innerlijke mens moet de trouwerij een feest zijn. Onze koks kunnen voor u een heerlijk diner of buffet samenstellen. Voor versnaperingen tijdens het feest is er een ruime keuze uit luxe hapjes. Ook op onze kelners en het bedienend personeel zijn wij ontzettend trots. Met hun vaak jarenlange ervaring en altijd lachende gezicht, zullen ook zij er alles aan doen om uw dag tot een succes te maken.

Wij begrijpen dat uw huwelijksdag en het bijbehorende feest geheel in het teken moet staan van de wensen van het bruidspaar. Bij een bruiloft komt natuurlijk meer kijken dan enkel elkaar de ringen om te doen. Tijdens een uitgebreid persoonlijk gesprek kunnen we het hebben over al uw wensen en kunnen wij van onze kant met u mee denken en u ideeën aan de hand doen. Om zo samen met u als bruid en bruidegom tot een mooie dag- en avondplanning te komen. Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken, schroom dan niet om te bellen en vraag naar Harold of Frederike Reurslag.

Bruiloften / Trouwen - Witkamp Laren / Lochem Gelderland.